You are currently viewing Söndag 5 februari kl 13.47

Söndag 5 februari kl 13.47

Det har nu gått 6 dagar sedan jag tjatade på mig själv att jag måste skapa fler bilder. Har jag gjort det? Nej.

Men jag började på en ny bild och har skannat ett par bilder som kanske kan bli något ändå, vi får se. Fotograferat har jag iallafall gjort. Jag tömde en rulle i ansiktet på de komiker som var på plats på Bärs och pattar comedy på Bonden Bar i Stockholm. Det är ganska fult där i det bakre rummet så jag tvivlar på att något blev särskilt bra, men det gäller att hålla på. Man ska hålla på.

Nu försöker jag styra upp portfolion på hemsidan utifall att någon skulle råka hitta in och kika, det var längesen jag uppdaterade och en rensning behövs helt klart.
Men jag måste göra matlådor också, det är viktigt. Annars töms kontot på restaurangkäk i Vasastan och det finns viktigare saker att lägga pengarna på.

Den här idén med att skriva ett inlägg för att komma igång verkar ha fungerat helt okej ändå med tanke på att jag kände att det var läge att skriva ett till. Nästa gång ska jag skriva något mer genomtänkt.

  • Kopiera fler bilder (blev en halv. bättring krävs!)
  • Fotografera mer (ok)
  • Framkalla de jävla rullarna (nej)
  • Se till att det blir bra, att det blir gjort och framförallt att det blir bra. (stående punkt, helt klart)

Knösch

Nikko Knösch är en svensk fotograf, retuschör och printmakare i Stockholm i Sverige

Leave a Reply